O NAS

Strokovnjaki v podjetju Advico, d.o.o. poskrbimo za vse tisto, kar vaše podjetje potrebuje za uspeh na hitro spreminjajočem se sodobnem trgu, kjer sta konkurenčnost in sposobnost prilagajanja sodobnim poslovnim modelom ključni vrlini za obstoj, stabilnost in uspeh vašega podjetja.

Podjetje smo ustanovili leta 2012, naše osnovno poslanstvo pa je podjetjem v Sloveniji in regiji jugovzhodne Evrope s strokovnim pristopom nuditi poslovno in finančno svetovanje, ki ga potrebujejo za uspeh. Skozi leta rastemo in krepimo svojo ekipo strokovnjakov na svojih področjih.

Pomagamo vam pri pripravi in izvedbi poslovne preobrazbe, ki jo sodobna podjetja potrebujejo za dolgoročno finančno stabilnost in rast, svetujemo in izdelamo finančne analize, svetujemo pri učinkovitem financiranju vašega podjetja ter vam nudimo ostala različna poslovna svetovanja.

Poleg širokega nabora svetovalnih storitev vam nudimo tudi celovito vodenje računovodstva vašega podjetja z našo ekipo strokovnjakov.

Ponujamo vam kakovostne celovite storitve računovodenja, ki vključujejo knjiženje poslovnih dogodkov, knjigovodenje in računovodenje skladno z standardi poročanja družbe (SRS ali MSRP), obračun plač, pripravo vseh vrst poročil za notranje in zunanje poročanje, vključno z letnim poročilo družbe. Lahko pripravimo tudi poročila in pakete za poročanje matičnim družbam.

Naša ekipa pa poleg naštetega pripravlja tudi kakovostna izobraževanja na področju financ in davkov za manjše ali večje skupine. Pri tem dajemo poudarek na vsebino izobraževanja, ki se prilagodi glede na velikost in predhodno znanje slušateljev.

Scroll to top