Majhnim in velikim podjetjem zagotavljamo optimalne računovodste storitve najvišje kakovosti po konkurenčnih cenah. Pri nas najdete celovito podporo poslovanju, vi pa se lahko osredočate na nove poslovne cilje. in dobiček.

Nudimo vam:

• Vodenje poslovnih knjig
• Davčno svetovanje
• Obračun plač
• Priprava poročil o poslovanju za banke in poslovodstvo
Konkurenčne cene in visok nivo storitve zagotavljamo s pomočjo rešitev sodobne informacijske tehnologije. Svojim strankam zagotavljamo ažurne računovodske izkaze in davčne ocene skozi celo leto, zaradi česar lahko sproti spremljate uspešnost vašega poslovanja.

Outsourcing računovodstva
Na željo stranke vam nudimo tudi tako imenovani "outsourcing" področja računovodstva, knjigovodstva, kontrolinga, financ in informatike. To pomeni, da finančni strokovnjaki svoje storitve lahko opravijo tudi na sedežu vašega podjetja.

Kako je outsourcing videti v praksi?

Advico prevzame zaposlene na področju računovodstva, kontrolinga in financ ali pa strankam sam ponudi svoje kadre. Storitev se opravlja na sedežu družbe oziroma kupca stranke. Advico skrbi za popolno storitev, strokovni razvoj kadrov, optimizacijo procesov in učinkovito podporo vodstvu in njegovim organom upravljanja pri pomembnih strateških odločitvah. Kadri so na ta način fizično prisotni na sedežu vaše družbe oziroma podjetja in s tem stoodstotno na voljo vašemu podjetju.